Home > Stiri & Info > Egger a investit 6,5 milioane euro in noi tehnologii de productie la fabrica de la Radauti, Suceava

Egger a investit 6,5 milioane euro in noi tehnologii de productie la fabrica de la Radauti, Suceava


Egger, unul dintre cei mai mari jucatori din industria lemnului, o companie cu capital austriac, a investit in acest an aproximativ 6,5 mil. euro in tehnici si tehnologii de productie.

In Romania, Egger a demarat productia in anul 2008, fiind vorba de o investitie de tip greenfield, iar pe parcursul celor 11 ani de activitate totalul investitiilor realizate in fabrica de la Radauti, judetul Suceava, a ajuns la aproximativ 500 de milioane de euro.

"In Romania, investim constant in asigurarea bunei functionari a instalatiilor noastre si, in mod special, in tehnici si tehnologii (...). Egger a investit in total circa 500 de milioane de euro in dezvoltarea unitatii strategice de productie din Radauti, intr-o locatie de productie complet integrata si dotata cu tehnologie de ultima generatie", au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Egger Romania. Pe piata locala, Egger isi desfasoara activitatea prin mai multe entitati juridice, cea mai mare fiind Egger Romania, producator de furnire si panouri din lemn.


Sursa: www.zf.rop_0Egger a investit 6,5 milioane euro in noi tehnologii de productie la fabrica de la Radauti, Suceava