Home > Stiri & Info > Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura

Editor Echipa AfaceriLemn.ro, 20 decembrie 2019Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura "Marin Dracea" - INCDS il va avea in functia de director general interimar pe Stefan Neagu, dupa ce ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat, intr-o conferinta de presa, incetarea delegarii atributiilor de director general pentru Ovidiu Badea.

"Motivul acestei intalniri cu dvs. este decizia pe care am luat-o referitor la incetarea delegarii atributiilor de director general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare in Silvicultura a domnului Ovidiu Badea. Vreau sa va anunt aceasta decizie in urma numeroaselor petitii pe care le-am primit la Ministerul Educatiei, dar si din cauza unor semnale pe care le-am primit din partea presei.

Interimatul va fi preluat de domnul cercetator Stefan Neagu, urmand ca, in cel mai scurt timp, sa venim in fata opiniei publice cu o numire demna de acest institut. Totodata, aceasta decizie s-a concretizat si in urma controlului pe care l-am dispus la institut. Corpul de control al ministrului Educatiei si Cercetarii a fost la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura si, in urma constatarilor pe care le-a prezentat ministrului, am luat decizia de inceta delegarea de atributii a directorului general Ovidiu Badea.


Sursa: www.ziare.comp_0Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura