Home > Stiri & Info > Noul placaj de la Kronospan

Noul placaj de la Kronospan

Noul placaj de la Kronospan

Editor Echipa AfaceriLemn.ro, 30 decembrie 2019In urmarirea obiectivului nostru pe termen lung de a raspunde intotdeauna nevoilor clientilor nostri, am investit in capacitate suplimentara si dezvoltarea ulterioara a portofoliului nostru de produse. Suntem mandri ca brand-ul Kronobuild pentru constructii si materiale de constructii este acum completat de un nou produs - placajul.

Materialul de constructii versatil si extrem de functional este realizat prin suprapunerea straturilor subtiri de furnir din lemn moale, cum ar fi pin si molid, care garanteaza un produs premium de lunga durata. Placajul nostru este un produs ecologic, realizat din materii prime regenerabile si credem ca va raspunde cererii in crestere globala de placaj pentru uz decorativ.

Placajul este un produs extrem de versatil realizat din straturi subtiri de furnir din rasinoase lipite impreuna pentru a crea o singura placa. Este utilizat pentru o gama larga de aplicatii structurale, interioare si exterioare - de la cofraj pana la panouri interioare.


Sursa: www.kronospan.rop_0Noul placaj de la Kronospan