Home > Hírek és információk > A laminált bükk panel keresletek továbra csökkennek

A laminált bükk panel keresletek továbra csökkennek

A laminált bükk panel keresletek továbra csökkennek

Editor WoodBusinessPortal.com team - research, 2015 augusztus 22A laminált bükk panel gyárók által látott csökkenés 2013-ban, folytatódott 2014 május közepéig. Úgy a bútoripar, a lépcső gyártók, a kereskedelem és DIY szupermarketek esetükben alacsonyabb keresleteket mutattak évről évre, januártól egészen májusig. A bútor gyártókok és kereskedők estükben, tulajdonítva van a folyamatos trend, hogy több tölgyet használjanak.

Ezen kivül, a bútoriparból lévő laminált bükk panel keresletek egy szignifikáns csökkenést mutattak. A laminált bükk panelek csökkentett keresleteknek relativ szintje megmagyarázható nemcsak a tölgy tendecia miatt, hanem az épités jóváhagyás általános tendencia miatt is Németországban, ami bár hirtelenül növekedett a lakóépületekhez 2013-ban Németországban, stagnáltak a látott szintre 2012-ben a családi házaknál, amely különösen fontos a lépcső gyártóknak.

Ezzel szemben ,a DIY szupermarketek egyre csökkenő keresleteik miatt, érintik nemcsak a laminált bükk paneleket, hanem minden fa fajt is, és tulajdonositva van a Praktiker áruházak bezárasaikhoz, a cég csődjének következtében.


Forrás: www.euwid-wood-products.comp_0A laminált bükk panel keresletek továbra csökkennek