Home > Hírek és információk > A fa életet nyer egy olasz fafaragó kezében

A fa életet nyer egy olasz fafaragó kezében

A fa életet nyer egy olasz fafaragó kezében

Editor WoodBusinessPortal.com team - research, 2015 augusztus 22Bruno Walpoth egy olasz fafaragó, aki hiperrealisata faragászatókat készit, és így rajtakapnia sikerül a kifejezo munkáin kereszül.

Az olasz fafarafó, Bruno Walpoth elmondta a Huffington Post publikációnak, hogy ez a tehetség valahogyan a vénáin keresztül folyik "A területünkon, a fafaragászatnak létezik egy 400 éves hagyománya. A nagytatám és a bátyám, ok is fafaragók voltak. Ebben a médiumban nöttem fel", mondta a fafaragó. Walpoth befejez egy fafaragványt egy természetes méretben, körübelül két hónap alatt.

Az ember azt mondta, hogy nagyon nehéz hogy dolgozzon a fával és úgy megcsináli a fát, hogy ennek a texturája olyan legyen mint a boré, ez egy nagyon finom munka.p_0A fa életet nyer egy olasz fafaragó kezébenp_1A fa életet nyer egy olasz fafaragó kezébenp_2A fa életet nyer egy olasz fafaragó kezébenp_3A fa életet nyer egy olasz fafaragó kezébenp_4A fa életet nyer egy olasz fafaragó kezébenp_5A fa életet nyer egy olasz fafaragó kezébenp_6A fa életet nyer egy olasz fafaragó kezében